Skadedyrsservice / skadedyrssikring

Mange tror desværre at skadedyrssikring at de depotkasser der står rundt omkring på kommunens område, men sådan er det ikke.

Skadedyrssikring kan være mange ting. Skadedyrssikring kan også tegnes af private mennesker, industrien, erhvervsvirksomheder, hoteller, sommerhuse, og vi kan nævner flere endnu.

Hvad er skadedyrssikring?

Skadedyrssikring er en forebyggelse samt en løbende skadedyrsbekæmpelse. Det vil sige det ikke er en akut opstået situation.

En løbende bekæmpelse kan betyde mange penge sparet i længden da din teknikker vil holde øje med om der kunne opstår andre skadedyrsproblemer og melde dette til dig inden det bliver for sent.

Akut skadedyrsproblem indgår ikke i en skadedyrssikringsordning. Dog kan der laves særaftaler.

Skal private hjem have skadedyrssikring?

Vi hjælper selvfølgelig private boliger med en skadedyrssikring.

Skadedyrssikring i private boliger kan være vi sprøjter for lopper, fjerne hvepsebo, sprøjte for myrer eller sørge for mus bliver fjernet fra fælder. Vi har mulighed for at sætte gsm fælder op, så du ikke selv skal holde øje med om der kommer mus i fælderne.

Vi kan desværre ikke lave rottesikring på private boliger, dette hører under et kommunalt anliggende, men vi kan dog hjælpe uden for kommunens åbningstider men det er desværre på borgerens egen regning, men det vil være med rottehund vi kaldes ud, da den næsten læser problemet med det samme.

Skadedyrssikring til virksomheder?

Vi hjælper rigtig mange firmaer virksomheder med en skadedyrssikring. Mange virksomheder, selvom det ikke er en fødevarevirksomhed, vælger man at opretter skadedyrssikring, det kan være bekæmpelse af myrer i kantinen, hjælper restauranter og grillbarer med kakerlakker, gasning af muldvarp / mosegrise, boligforeningen som har fået skægkræ, lopper der hopper rundt i lejligheder, eller har fået problemer med væggelus. Hos virksomheder kan vi lave rottesikringer.

Hvorfor vælge Pestibus?

Du skal vælge Pestibus fordi Pestibus nøgleord er kvalitet.

Hos os ved vi at skadedyrssikringer handler om følelser, den person du skal have ud på matriklen, skal være en du føler du kan stole på og at du kan have tillid. Det skal være den samme person eller de samme personer der kommer ud og tjekker din skadedyrssikring. Når den samme eller de samme personer der kommer ud og tjekker din sikringsordninger er det vigtigt for vores kvalitet at man holder øje hvis der sker andre ting omkring din sikringsordninger.

Hvad betyder at det er de samme skadedyrsteknikker der kommer forbi?

Har man købt en sikringsordning igennem os, udarbejder vi en rapport på der ingen tegn er på skader fra skadedyr, men i 11 måneder er vores skadedyrsteknikker kommet forbi, og opdager at træværket på matriklen har fået borebille angreb. Dette er vigtig at få bekæmpet. Vi vil altid melde det i rapporten hvis vi ser noget nyt. Derfor kan man altid følge med hvis der skulle ske noget, og at man hurtig kan sætte en rådgivning eller bekæmpelse i gang.

Skadedyr i fødevarevirksomheder?

Ifølge fødevarerstyrelsen skal virksomheder sikre sig mod skadedyr.

Skadedyr er jo fx rotter, mus, fugle, kakerlakker, insekter. Grunden til dette er, at forskellige gnaver, fugle, insekter kan være trussel mod fødevarer-sikkerheden.

Derfor skal virksomheden forebygge mod og bekæmpe skadedyr, og på deres hjemmeside kan du læse om, at de omtaler, at man kan samarbejde med en skadedyrsbekæmper.

Fordelen ved at have en sikringsordning, som vi skadedyrsbekæmper kommer ud og kontrollere for skadedyr, er det er de samme der kommer, hvor vi kender dit firma. På denne måde kan man slippe for at være lukket ned i flere dage.