Skadedyrsservice


Skadedyrssikring,
Skadedyrskontrol,  Rottesikring, 

Skadedyrsservice

Private

Pestibus kan hjælpe med rådgivning og bekæmpelse af næsten alle former for Skadedyr og skadedyrsangreb i den private husstand. Også akut rottebekæmpelse udenfor kommunalt åbningstid, det er ofte med rottehund vi kaldes ud, da den næsten læser problemet med det samme. 

 

Virksomheder og boligforeninger

Hos Pestibus servicerer vi alle slags virksomheder, som ønsker et skadedyrsfrit miljø, hvad enten det er et akut tilfælde af skadedyr der ønskes bekæmpet, eller der ønskes en forebyggende indsats.

 

Kommuner

Vi udføre også skadedyrsbekæmpelser for kommuner og forsyningsselskaber både af rotter og andre skadedyr, bygnings gennemgang og lovpligtige tilsyn.

 

Hvilken skadedyr kan vi bekæmpe?

Vi hjælper også private med fjernelse af hvepsebo, myrer, mus, møl, væggelus, kakerlakker og diverse biller, men også andre typer insekter og skadedyrsproblemer kan vi naturligvis også afhjælpe. Her kan vi også hjælpe med rådgivning om kloakfælder/rottespær.

Hvad er formålet?

Vores formål er at skabe en forebyggende skadedyrssikring mod uønskede skadedyr i fremtiden. Vi er med vores erfaring eksperter indenfor rådgivning om de bedste og mest effektive bekæmpelsesmetoder til alle erhvervskunder.

 

Vores kunder

Vores kunder spænder bredt fra fødevareindustri, boligselskaber, kommuner, virksomheder indenfor udlejning af feriehuse, hoteller & restauranter.

Vi udføre også kvalitetsinspektioner af virksomheder, som bruges til audit i certificeret virksomheder.

Pestibus Skadedyrssikring Aps Ring 30913700 

Pin It on Pinterest