Væggelus

Bekæmpelse af væggelus

Væggelus kan ramme de fleste hjem. Væggelus kravler med i kufferten eller rygsækken, og slår lejr i din bolig. Det er derfor vigtigt at gøre noget ved problemet hurtigst muligt, og det vil Pestibus gerne hjælpe dig med. Vores tekniker kommer ud og vurderer angrebets størrelse for, at vi kan give dig den bedste behandling af dit skadedyrsproblem.

Har jeg væggelus?

Væggelusen gemmer sig om dagen i revner og sprækker, og kommer frem om natten for at spise. Den lever af blod fra dyr og mennesker. Væggelusen overlever længst i kølige og fugtige omgivelser, hvor tørre og varme områder tager livet af dem. Men selvom dit hus er tørt og varmt, kan væggelusen have fundet en sprække eller et område i dit hjem, der giver lusen mulighed for at leve længe og godt.

Derudover bør du være opmærksom på små bid ved og omkring hals og overarme. Undersøg også om der skulle være sorte prikker rundt om din pude efter endt nattesøvn. Hvis dette er tilfældet, er der en stor sandsynlighed for, at du har væggelus, og bør derfor kontakte en skadedyrsbekæmper hurtigst muligt.

Sådan bekæmper Pestibus dine væggelus

Bekæmpelse af væggelus er en besværlig omgang, og det er derfor essentielt at få professionel hjælp til dette. En væggelus bliver hurtigt til flere, og det er derfor vigtigt, at du tilkalder hurtigt hjælp til at komme af med problemet.

Pestibus ankommer gerne til din bolig og sørger for at fjerne de væggelus, man kan se med det blotte øje. Derefter går vi i gang med en mere dybdegående behandling. Her damper vi væggelusene med en tør damp på 140 grader. Dampen dræber mange væggelus og dræber dem hurtigt. Hvis det anses som nødvendigt for afsluttes bekæmpelsen med en sprøjtebehandling.

Før bekæmpelsen

Inden behandlingen af væggelus er det yderst vigtigt at værelserne i boligen er rengjorte. Løsøre der kan tåle varme skal varmebehandles, ellers kan dette sprøjtebehandles. Man bør vaske sengetøj, tøj og anden påklædning ved min. 60 grader eller i en tørretumbler ved min. 60 grader i mindst 10 minutter. Materialer, der ikke kan tåle varme, skal fryses ved mindst -18 grader i op til otte døgn. Fryseperiode afhænger af mængde af tøj, der skal fryses. Det er vigtigt, at du behandler dine vaske med omhu, og sørger for at holde det det vaskede tøj og sengetøj, langt adskilt fra de uvaskede.

Har du brug for væggelus bekæmpelse i dit hjem eller bygning, kontakt os blot på: