Muldvarper

Muldvarpebekæmpelse

Muldvarpen kender de fleste. Man har måske flere gange set de små jord-vulkaner, som hurtigt kan sprede sig i haven, hvis muldvarpen først har taget bolig.

Vi ved og forstår, at det hurtigt kan skabe frustration for matriklens beboere at slås med den underjordiske ihærdige graver.

Græsplænen kan fyldes med de store muldvarpeskud, og ødelægge den fine grønne græsplæne. Muldvarpen kan være svær at slippe af med igen, og det er derfor vigtigt, at du kontakter professionel hjælp til at imødekomme dit skadesdyrsproblem.

Pestibus er den helt rette til denne opgave. Vi sørger for en tryg og professionel behandling af dit skadedyrsproblem.

Kontakt os blot på 70 32 37 00, for at høre mere om hvordan vi kan bekæmpe muldvarpen og/eller andre skadedyr.

Muldvarpens lange gange

En muldvarp graver gange under jorden, som nemt bliver op til 200 m lange. Gangene bliver hurtigt til mange, og bliver hurtigt komplicerede. Dette er ikke til at se med det blotte øje. Dog skyder der af og til små bunker af jord op til overfladen, som er det, der fylder haven. Dette kender vi også som muldvarpeskud.

Undersøg gerne om muldvarpeskuddene er friske og nyopståede, dette bekræfter at muldvarpen er aktiv i dit område.

Muldvarpen spiser ikke af køkkenhaven eller af havens rødder som mosegrisen f.eks. gør, dette gør den mindre frustrerende for mennesker at døjes med. Det kan dog være svært at vurdere om din have plages af muldvarpen eller mosegrisen. Derfor kan det være rart at få hjælp af en professionel skadedyrsbekæmper til vurdering og håndtering.

Muldvarpen skal bekæmpes af professionelle

De ofte hørte råd mod muldvarpe og mosegrise som fx bekæmpelse ved hjælp af rådne fisk eller gas i gangene virker i reglen ikke. Dyret forsegler bare de berørte gange. Og bekæmpelse med gift må kun foretages af autoriserede bemyndigede personer.

Hvis du har brug for hjælp til bekæmpelse af muldvarpen, kontakt da blot Pestibus og så hjælper vi gerne med at håndtere problemet.

Hvis du blot har spørgsmål eller er nysgerrig på bekæmpelsen, er du også altid velkommen til at ringe til os på 70 32 37 00.