Bekæmpelse af borebiller i Århus, Midtjylland og på Fyn

Borebille bekæmpelse

Har du fået borebiller? Så er du kommet til det rette sted. Hos Pestibus Skadedyrssikring hjælper vi med bekæmpelse af borebiller i i hele landet. Vi har især mange kunder omkring Århus, Silkeborg, Horsens, Vejle samt på Fyn.

Når først billerne har boret sig ind i dit træværk, er det svært at slippe af med billerne igen. Når skaden er sket, er vi klar til at hjælpe dig og beskytte træværket i din bygning.

Garantibevis

Vi giver dig et garantibevis på 20 år efter den udførte borebille behandling.

Borebiller i træ?

Er du i tvivl om borebillerne har ramt din bygning er der flere ting du bør være opmærksom på. Først bør du undersøge træet for huller, her kan billerne have boret sig ind. Derefter bør du undersøge området for træsmuld, dette er et tydeligt tegn på aktive borebiller i dit træværk. Til sidst bør du undersøge nærliggende vinduesområder for voksne biller. Er du i tvivl om du har borebiller, kontakt Pestibus for en professionel undersøgelse.

Hvordan bekæmper man almindelige borebille og deres larver (Træorm)?

Hvis først skaden er sket er det vigtigt, at træet behandles, før der for alvor opstår strukturelle fejl i tømmeret.

Pestibus behandler borebiller ved en effektiv sprøjtebehandling. Du har 20 års garanti efter vores sprøjte behandling af borebiller. Skal dit træværk bekæmpes for borebiller?

Vi behandler borebiller Jylland, Fyn og Sjælland.

Priser på bekæmpelse af borebillebehandling?

Vi foretrækker, at komme ud og give et tilbud, når det handler om borebille / husbuk bekæmpelse, da angrebene kan være forskellige karakter.

Ring på 70 32 37 00

Din personlige skadedyrsbekæmper