Skadedyrsbekæmpelse

Pestibus Skadedyrssikring tilbyder skadedyrsbekæmpelse til alle der har brug for at få bekæmpet skadedyr, få forebyggelse og skadedyrssikring / skadedyrskontrol / skadedyrsbekæmpelse på abonnement

Hvad bruger du en skadedyrsbekæmper til?

Det er forskellige hvad vores forskellige kunder har brug for.

Det kan være alt fra akut skadedyrsbekæmpelse, skadedyrssikringer, rottebekæmpelse, borebille bekæmpelse, bekæmpelse af skægkræ, rådgivning og vi kan blive med at skrive om hvilken muligheder der findes vedr. skadedyrsbekæmpelse, men kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe dig.

Skadedyrsbekæmpelse er ikke bare kun bekæmpelse af skadedyr

Foruden de almindelige service forhandler vi kloakfælder (Ratél panteret kloakfælde) som vi selv monter, vi servicerer og vi kan holde øje med hvordan området er med rottebestanden. Vi tilbyder rottespærre, kloakspærre. Vi har mulighed for at forebygge at skadedyr ikke gnaver sig ind i hjem og virksomheder. Vi kan nemlig sætte den panteret dørtætningsliste op, der hedder Raxit. Denne liste kan man bruge i uanede muligheder og med næsten ingen begræsnnger. Men for at være sikkert på at den er sat rigtig op og på og der skal være sikkerhed for at skadedyr ikke trænger igennem, er vi oplært i at sætte listen op på den rigtig måde.

Du kan læse mere under de forskellige links i bunden. Men vi kan meget bedre hjælpe dig hvis du giver os et opkald.