Hvilken skade kan rotter gør?

 

 

 

 

Hvilken skade kan rotter gøre?

Rotter udgør en meget reel sundhedsrisiko, både i byen og på landet, og rottebekæmpelse og kontrol tages derfor særdeles alvorligt af myndighederne. Det har vist sig umuligt at udrydde rotter, som er utrolig tilpasningsdygtige.

Bakterier og smittefare ved rotter

Da rotterne især bevæger sig rundt via kloaksystemet, er det de rene bakteriebomber, der kan overføre sygdomme til mennesker – ikke mindre end 55 forskellige slags.

Rotter kan forårsage materielle ødelæggelser

 

Ud over smitterisikoen anretter rotter skader på bygninger og installationer med deres gnaven. Med deres store mejselformede fortænder kan de gnave sig igennem stort set alle materialer, som er mindre hårde end jern, aluminium, zink, plast, kalksten og mursten – bare deres tænder kan få fat.

et ret stort væskebehov, og den kræver derfor jævnlig adgang til vand.

Rotter kan forcere de fleste forhindringer

Rotten svømmer og dykker godt og klarer sig derfor fint i kloakker og afløb og ved søer og vandløb. Da den også er en dygtig graver, kan den grave sig op gennem flere meter jord for at nå op til overfladen fra dybtliggende kloakrør.

Den kan også klatre op ad lodrette, ru mure og kan springe op til 90 cm i højden, ligesom den kan flytte eller løfte dæksler, der vejer mere end 1,5 kilo.

 

 

What do you want to do ?

New mail

Call Now ButtonRing 30913700
%d bloggers like this: