Har du Flagermus i dit hus, så lad os hjælpe dig.

Har du fået flagermus i dit hus? Så lad os hjælpe dig, så du er sikkert på de bliver holdt ude når udslusningen er muligt.                                               

Flagermus er for mange ubehagelig tanke om at de kunne bo i dit hus. Og specielt i disse tider hvor Danmark er ramt er covid-19. Forskerne mener at den stammer fra flagermus, men det er ikke 100 procent klarlagt. Men det betyder ikke at du bliver smittet af at have flagermus i huset, men opdager du, at du skulle have flagermus ud fra nogle tegn så som 

 

  • Puslen fra mure og lofter, især i skumringen. 
  • Ekskrementer, der ligner muselort, men de er løsere og glinsende. (lugtgener)

 

Så kontakt os så vi kan lægge en plan for at flagermus kan udsluset i den tilladte periode. og at det ikke sker for tidlig eller sent da ungerne bliver hjemme i kolonien når hunnerne er ude at finde føde til dem.

Hvad gør dyret:
Flagermus er aktive om natten og bruger dit hus til at sove i om dagen. De gnaver ikke, men deres ekskrementer sviner. De flyvende pattedyr bor ofte mange sammen i kolonier.

Det kan vi gøre:
Flagermus er fredede, men vi kan i efteråret spærre deres flyvehuller. Så når de kommer ud kan de ikke komme ind igen, og de finder ret hurtigt et sted i naturen de kan bo. Flagermus kan bære på rabies ­virus, men de bider normalt kun, når man tager fat om dem.

Udslusningen af flagermus må kun forgå i perioden fra 15/4 til 15/5 og igen 15/9 til 15/10.

flagermus

Udslusningen af flagermus må kun forgå i perioden fra 15/4 til 15/5 og igen 15/9 til 15/10.

 

Flagermusen er det pattedyr i Danmark, som vi har flest arter af. Der er nemlig 17 forskellige arter af flagermus registreret i Danmark. Fem af dem er truet. De danske flagermus hører sammen med ”storflagermusene” til familien af flagermus.

Call Now ButtonRing 30913700
%d bloggers like this: