Myrer

Hvor mange myrer findes dér?

Myrer klassifikation er insekter. Der findes i Danmark mellem 40 og 50 arter af myrer. På verdensplan findes der næsten 15.000 registeret arter.

Myrerne Det er en af de mest succesrige grupper af insekter, og de har særlig interessante fordi de lever i avancerede samfund.

Hvordan bekæmper man myrer?

Den bedste og mest effektive måde at bekæmpe myrer på, er ved at finde deres myretue og destruere den. Men er myrerne først kommet indenfor i huset, kan det være mere end svært at afgøre, hvor de egentlig er kommet fra. Myrer bevæger sig nemlig ofte flere hundrede meter væk fra deres bo i bestræbelserne på at finde føde. Så har du først fået myrerne tæt ind på livet, må du i de fleste tilfælde i gang med at bekæmpe dem med hjælp fra skadedyrsbekæmperen og det er her vi kommer ind i billedet. Vi behandler fx med gel indendørs som ikke er giftig for dyr eller børn.

Hvordan undgår man at få myrer indenfor?

Hvis man vil undgå myrer indenfor så skal man have fundet ud af hvordan de kommer ind og det er ikke altid så nemt. Man skal sørge for at spærre af hvor de kan komme ind, så det ikke gør det let for dem at komme ind. Men er de først komme ind i huset er den bedste løsning at finde en skadedyrsbekæmper der har midler til at behandle huset mod myrer

Hvad spiser myrerne?

Myrerne er ikke en kræsen gæst. Det er ovigtigt at hindre at myrerne får adgang til mad, hvis først de er kommet indenfor. Så sørg for, at der ikke ligger brødkrummer eller andet spiseligt på borde, i skabe eller andre steder, hvor myrerne kan komme til.

Myrer er nemlig rigtig gode til at informere hinanden om de gode steder. Så har de først fundet noget spiseligt, kan du være sikker på, at de fortæller det videre og dermed trækker endnu flere myrer til.

Ring til os på

70 32 37 00

Vi bekæmper myrer udenfor og indenfor læs mere på siden i linket myrer behandling.