Hvem yder vi service for?

 

Pestibus bil til skadedyrsbekæmpelse

Private

Pestibus kan hjælpe med rådgivning og bekæmpelse af næsten alle former for skadedyrsangreb i den private husstand. Også akut rottebekæmpelse udenfor kommunalt åbningstid, det er ofte med hund vi kaldes ud, da den næsten læser problemet med det samme.

Hvilken skadedyr kan vi bekæmpe

Vi hjælper også private med fjernelse af hvepsebo, myrer, mus, møl, væggelus, kakerlakker og diverse biller, men også andre typer insekter og skadedyrsproblemer kan vi naturligvis også afhjælpe. Her kan vi også hjælpe med rådgivning om kloakfælder/rottespær.

 

Virksomheder og boligforeninger

Hos Pestibus  servicerer vi alle slags virksomheder, som ønsker et skadedyrsfrit miljø, hvad enten det er et akut tilfælde af skadedyr der ønskes bekæmpet, eller der ønskes en forebyggende indsats.

Vores formål er at skabe en forebyggende sikring mod uønskede skadedyr i fremtiden. Vi er med vores erfaring eksperter indenfor rådgivning om de bedste og mest effektive bekæmpelsesmetoder til alle erhvervskunder. Her kan vi også hjælpe med rådgivning om kloakfælder/rottespær.

 

 

 

Kommuner

Vi udføre også bekæmpelser for kommuner og forsyningsselskaber både af rotter og andre skadedyr, bygningsgennemgange og lovpligtige tilsyn.

Vores kunder

Vores kunder spænder bredt fra fødevareindustri, boligselskaber, kommuner, virksomheder indenfor udlejning af feriehuse, hoteller & restauranter.

Vi udføre også kvalitetsinspektioner af virksomheder, som bruges til audit i certificeret virksomheder.

 

Call Now ButtonRing 30913700