Behandling mod myrer

Myrer er kommet tidligt i år!

Allerede før foråret har der nærmest været en invasion af myrer indendørs. Det er typisk køkken, bryggers og badeværelse, hvor problemet med myrerne starter.

 Med de nye klimatilstande synes antallet af opgaver og dermed problemer med myrer i huset i forhold til sidste år at være markant stigende. Sæsonen er i forhold til tidligere år dog startet noget tidligere end vanlig.

Myrer spiser vandmalon

Billede af Bruno /Germany fra Pixabay

 

Hvorfor kommer myrer indenfor?

Når man ser mange myrer indendørs i huset, skyldes det, at man har et myre-bo under huset. Boet er ofte overvintret fra sidste sæson og stikker meget dybt under huset og består af adskillige tusinde myrer, der gradvist bygger boet større. Det er helt klassisk, at myrerne er den bedste (og første ) forårsbebuder eller et tegn på bedring i vejret, da de næsten altid kommer nogle dage på forkant af det gode vejr.

 

De kan bekæmpes effektiv

Hos Pestibus skadedyrssikring behandler vi med en gel indenfor som børn og dyr ikke kan komme til, vores gel og sprøjtegifte er ikke skadelig for mennesker og dyr. Pris for bekæmpelse inde samt ude pr. gang er fra 900 kr. inkl. moms

Kontakt Pestibus

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!