Pestibus Skadedyrssikring Aps

– Din autoriseret skadedyrsbekæmper

Personlig og professionel rådgivning, men Pestibus Skadedyrssikring, hvem er vi?

Nøgleord for vores virkesomhed.

Tryghed og kvalitet er vores nøgleord, og vi ønsker at levere et resultat, som både du og vi kan være stolte af. Derfor er det vigtig for os, at vi med vores erfaring og ekspertise, kan rådgive dig den løsning, der giver bedst mening og tryghed for dig.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder sikring mod alle former for skadedyr – altid med miljø og dyrevelfærd for øje.

For din tryghed udarbejder vi, efter hvert besøg, en elektronisk rapport med mulighed for billeddokumentation.

Hvad tilbyder Pestibus?

Vi tilbyder forskellige service indenfor skadedyrsbekæmpelse. Enten det hedder skadedyrssikring, skadedyrskontrol, skadedyrsbekæmpelse, skadedyrsservice, forebyggelse af skadedyr, kloakfælder, rottespærre, så kan vi hjælpe indenfor alle område.

Forskellige kunder

Ingen af vores kunder er ens, selvom de oplever de samme problemstillinger. Vores kunder breder sig ud over hele landet, som er kommuner, fødevarevirksomheder, restauranter, butik, engroshandel, detailhandel, boligselskaber, ejendomsservice, private. Ingen er for lille, ingen er for store, til at få en ordentlig kundeservice. Vi snakker sammen om tingene, på den måde finder vi en løsning på, hvad der er bedst for dig som privat eller virksomhedsejer.

Forskellige skadedyr

Nogle af de mest almindelige skadedyr vi bekæmper, er rotter, mus, fugle, mår, borebiller, muldvarpe, mosegrise, fluer, væggelus, kakerlakker, møl, bananfluer, edderkopper, skægkræ, lopper etc.

Har du fået skadedyr?

Har du fået skadedyr, men du ved ikke, om vi kan hjælpe med bekæmpelse, så prøv at ring til os. Vi oplever også, at det kan være nok med rådgivning over telefon, men vi foretrække helt sikkert at komme ud og se hvad problemet er og hvad bekæmpelse skal bestå

Hvad tilbyder vi ellers?

Brug af trænet rottehund. Her bruger vi vores rottehund, Jeppe.
Gasning af siloer
Gasning af containere
Grøn og bæredygtig bekæmpelse
Udslusning af flagermus
(Kan foregå fra ra 15/4 til 15/5 og 15/8 til 15/9)
Skibsinspektioner – hygiejnecertifikater

Rottehunden, Jeppe, Hos Pestibus skadedyrssikring Aps
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Pin It on Pinterest